Annonsera

Vill du annonsera i Samefolket?

Jag heter Leila Nutti och har glädjen att vara er nya kontakt för annonsering i Samefolket. Jag bor i Jokkmokk, är uppväxt med renskötsel och brinner för min konst och att föda upp vallhundar. För att bidra till en tidning som är till nytta och glädje för både läsare och annonsörer försöker jag hålla mig uppdaterad på vad som händer i Sápmi och omvärlden och vilka ämnen som diskuteras. Om jag inte har redan har hört av mig, så ta gärna kontakt med mig, om du har frågor eller något på gång.

 

Du når mig på leila@vajsas.com, eller på telefon 076-805 73 43

 

TIDNINGEN
Samefolket speglar aktuella, kulturella och politiska händelser bland samer, minoriteter och världens urfolk. Tidningen går på djupet med stora frågor men skildrar också livsstil, festivaler och design för att nämna något. Samefolket är en gammal tidning, anno 1918, vi har nära relationer med läsare och annonsörer och är mån om att de skapa en tidning som genererar ett verkligt värde. Tidningen ges ut med sju nummer per år i en upplaga på cirka 1350 exemplar som distribueras till privatpersoner och organisationer. Huvudelen av innehållet är på svenska, men varje nummer innehåller också texter på samiska.

 

LÄSARNA
Samefolket är den enda tidningen för vuxna på den svenska sidan av Sápmi. Våra läsare finns över hela det samiska området, men också i storstadsområdena och i övriga landet, där många utflyttade samer finns, samt i Norge och på andra håll i världen.

 

ANNONSVÄRDE
Våra läsare har ofta ett aktivt frilufts- och arbetsliv och ett intresse för sina rötter och identitet, vilket betyder att de är intresserade av produkter och tjänster som passar livsstilen. Många är entreprenörer inom hantverk, mathantverk och besöksnäring. De är intresserade av sådant som för entreprenörskapet framåt både vad gäller specialförnödenheter och annat som hör företagande till. Ytterligare en målgrupp är människor inom och utanför den samiska sfären som i sitt arbete hanterar samiska frågor och mänskliga rättigheter på olika sätt.

 

JUBILEUMSNUMMER
Vi planerar ett jubileumsnummer, håll utkik efter hur du kan vara med och synas där.

 

UTGIVNINGSPLAN 2018

Nr.1 manusstopp 8/1            distribution 25/1

Nr.2 manusstopp 26/2         distribution 15/3

Nr.3 manusstopp 9/4            distribution 26/4

Nr.4 manusstopp 4/6            distribution 21/6

Nr.5 manusstopp 27/8          distribution 13/9

Nr.6 manusstopp 22/10        distribution 8/11

Nr.7 manusstopp 26/11         distribution 14/12

 

ANNONSPRISER

Helsida 9 850 kr

Halvsida, liggande eller stående, 5 900 kr

Tredjedelssida, liggande eller stående, 3 950 kr

Fjärdedelssida 3 550 kr

Sjättedelssida 2 400 kr

Åttondelssida 2 150 kr

Tolftedelssida 1 400 kr

Moms tillkommer.

För mer info kontakta annonssäljare Leila Nutti, leila@vajsas.com, eller på telefon 076-805 73 43.

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara